Todistetusti tyytyväiset asiakkaat

Todistetusti tyytyväiset asiakkaat

Porin Värisilmä-myymälä Väripori sai viime keväänä mukavan kevättodistuksen: Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat –sertifikaatin.

Suomen yritysvaliot Oy tutki porilaisten tyytyväisyyttä alueen liikkeisiin ja haastatteli 645 asukasta puhelimitse. Haastateltavat kertoivat spontaanisti, missä liikkeissä he ovat asioineet ja pisteyttivät tyytyväisyytensä kuhunkin liikkeeseen asteikolla 1-5 ( 1 huonoin, 5 paras).

Väripori sai keskiarvon 4,23 ja sen perusteella Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat –sertifikaatin. Mainittakoon, että liike ei saanut yhtään ykköstä tai kakkosta.

-Hyvä palvelu ei ole koskaan itsestään selvää. Vaikka saamme asiakkailta hyvää palautetta asioinnin yhteydessä, on hienoa, että myös puolueeton tutkimus vahvisti palvelumme laadun, Väriporin kauppias Jori Hannula toteaa.

Hannula iloitsee tyytyväisistä asiakkaista, mutta hän on myös tyytyväinen henkilökuntansa puolesta. Hyvästä palvelusta myönnetty sertifikaatti on Väriporissa esillä asiakkaiden nähtävillä, ja Hannulan mukaan se myös velvoittaa.

-Palvelu on meidän kilpailuvalttimme. Asiakkaat hakevat meiltä kokonaisratkaisuja, ei vain yksittäisiä tuotteita. Kuka tahansa voi luvata hyvää palvelua markkinapuheissaan, mutta se pitää pystyä jatkuvasti lunastamaan.

pori2

Suomen yritysvaliot on tehnyt asiakastyytyväisyystutkimuksia viiden vuoden aikana 43 paikkakunnalla. Toimitusjohtaja Lauri Liimatainen kertoo, että Värisilmä-myymälät ovat tänä aikana saaneet hyviä tuloksia ympäri Suomen. Sertifikaatin ovat saaneet tänä vuonna myös Kemin, Tornion ja Haminan sekä Nurmijärven Värisilmä-myymälät sekä jälleenmyjämme Järvenpäässä ja Vaasassa. Onnea kaikille tunnustuksen saaneille myymälöille!
Värisilmä auttaa.

sertifikaattitunnus-vuosiluku2016