Maaliasiantuntija

Maaliasiantuntija

Maaliasiantuntijamme avulla saat juuri oman kohteesi pintaan sopivat, arvoa nostavat ja aikaa kestävät maalit.

Tutustu Värisilmän maksuttomiin Maalitohtori- ja Sävylä-palveluihin.

Hae Maalitohtorin ohjeet ulkomaalaukseen

Värisilmän Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja neuvoo sinua kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijan ohjein tehty laadukas ulkomaalaus suojaa talosi rakenteita säältä ja pidentää niiden käyttöikää. Oikein maalattu pinta säilyttää myös värinsä paremmin.

Tiedätkö, missä kunnossa talosi pintarakenteet ovat tai millä maalilla talosi on aikaisemmin maalattu? Ulkomaalin valinta lähtee oikeasta maalityypistä. Halutessasi Maalitohtori tulee paikan päälle ja selvittää talosi maalityypin, antaa suosituksen esitöistä ja sopivista maaleista. Maalitohtori antaa apua myös värivalintoihin. Maalitohtori-palvelua saat vain Värisilmästä. Palvelu on veloitukseton.

Tule tapaamaan Maalitohtoria Värisilmään tai varaa tapaamisaika etukäteen. Kysy myös kohdekäyntiä.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Sävylästä apua värien valintaan

Sävylä varmistaa onnistumisesi sekä tyylillisesti että teknisesti. Sävylä on Värisilmän maksuton värisuunnittelupalvelu, joka auttaa sinua löytämään oikeat sävyt ja laadukkaat tuotteet sekä ulko- että sisämaalaukseen. Saat näkemystä värin ja kiiltoasteen valintaan, värien yhdistelyyn sekä teknisiä neuvoja.

Sävylän väriasiantuntija tekee sävyn valinnasta helppoa ja innostavaa asiantuntemuksensa, Unelmien Värit -värikokoelman sekä muiden värikarttojen ja työkalujen avulla. Asiantuntijan opastuksella saat varmistuksen tyylivalinnoillesi tai löydät kenties ihan uuden mieleisesi sävymaailman.

Kun haluat varmistua sävynvalinnasta, tule tapaamaan Sävylä-asiantuntijaa myymälään. Värisilmästä saat edullisesti myös näytepurkit ja työvälineet. Sävylä-asiantuntijalle voit varata ajan etukäteen myös netissä.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Ihastu Unelmien Väreihin

Tee sisustuksesta inspiroivaa Unelmien Värien avulla. Unelmien Värit on Värisilmän oma, 10 inspiroivan teeman ympärille luotu 147 kauniin sävyn kokoelma.
Teemat ja värien nimet saavat mielikuvituksen lentoon ja auttavat sinua valitsemaan mieluisan sävymaailman kotiisi. Unelmien Värien avulla löydät myös maalien kanssa yhteen sopivat pintamateriaalit – laatat, lattiat, tapetit – ja luot niistä toimivan sisustuskokonaisuuden. Ota avuksi maksuton Tunnetila-sisustuspalvelumme ja tee unelmistasi totta yhdessä ammattitaitoisen sisustusneuvojamme kanssa.

Tutustu Unelmien Väreihin

 


Värisilmän maaliasiantuntija Eini Riski auttaa kauniin, vuonna 1920 rakennetun talon maalausprojektissa.

Lue maalausprojektista


Ota yhteyttä Värisilmään kaikissa remontointiin ja sisustamiseen liittyvissä asioissa

Saat ammattilaisiltamme tietoa tuotteistamme sekä neuvoja ja suunnitteluapua projektiisi.

ALE päättyy 00:00! Tilaa heti, toimitus 0€ Osta nyt