Aloita kylpyhuoneunelmasi toteutus Värisilmän Kylpyhuonepäivillä!

Aloita kylpyhuoneunelmasi toteutus Värisilmän Kylpyhuonepäivillä!

Tule inspiroitumaan Värisilmä-myymälään 26.10. Kylpyhuonepäivänä. Varaa itsellesi etukäteen ilmainen suunnitteluaika ja tutustu laattatarjouksiin!

Oletko jo kokeillut uutta näytepalveluamme?

NYT on hyvä aika lähteä toteuttamaan oma unelmien kylpyhuone!

Tule Värisilmän Kylpyhuonepäiville tutustumaan huikeaan laattavalikoimaamme, josta jokaiselle löytyy jotain. Lokakuun loppuun saakka suosikkimallistot tarjouksessa -20 % kuten moderni Weekend, harmoninen Costa sekä rouheankiiltävä Artisan. Yli 150 euron verkkokauppatilauksille myös ilmainen toimitus.

Kaikki alkaa suunnittelusta

Jos kaipaat suunnitteluapua, pääset parhaiten alkuun varaamalla itsellesi maksuttoman 30 min suunnitteluajan Kylpyhuonepäiville. Sisustusalan ammattilainen auttaa sinua löytämään valikoimastamme omaan tyyliisi ja budjettiisi sopivat vaihtoehdot.  Kylpyhuonepäivälle 26.10. voit varata ilmaisen 30 min suunnitteluajan poikkeuksellisesti vain myymälästä. Kysy myös asennuspalvelua!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Keraamiset laatat –20 %

Ilmainen toimitus yli 150 € verkkokauppatilauksiin ja tarjoukset laatoista voimassa 18.–31.10. Laattatarjoukset myös Värisilmä-myymälöissä.

Korkeakiiltoisten Artisan-laattojen kymmenessä eri sävyssä on tummuusasteiltaan keskenään erilaisia variantteja.

18.–31.10. Artisan-mallisto –20 %. Koko 6,5 x 20 ja 13,2 x 13,2 cm.

Costa-laatoilla saat tyyliä niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Valitse kuviolaatat tehosteeksi yksiväristen kanssa.

18.–31.10. Costa-mallisto –20 %. Koko 21,4 x 61 cm.

Kiiltävien Masia-laattojen harmoniset värisävyt sopivat skandinaaviseen tyyliin. Masia-laatoissa on viisi tyylikästä värivaihtoehtoa. Musta, valkoinen, kaksi erisävyistä harmaa ja oliivinvihreä.

18.–31.10. Masia-mallisto –20 %. Koot 7,15 x 15 ja 7,5 x 30 cm

Weekend-laatat jäljittelevät kulunutta sementtipintaa kylmissä ja lämpimissä sävyissä. Weekend-seinälaatoissa on särmikästä kolmiulotteisuutta, joka sopii hyvin yhteen malliston eleettömien lattialaattojen kanssa.

18.–31.10. Weekend-mallisto –20 %. Koot 21,4 x 61 ja 60 x 60R cm.

Syksyn uutuuslaatoilla voit toteuttaa kotiisi harmonisia, puu- ja kivipintoja jäljitteleviä yhdistelmiä ja kokonaisuuksia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme. Suunnitellaan yhdessä!

Lue lisää uutuuslaatoista, lataa tästä Keraamiset laatat -kuvasto.

Värisilmä-rahoitus – nyt 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Osuuspankin myöntämällä Värisilmä-rahoituksella nopeutat kaiken kokoisten sisustushaaveiden toteutumista. Osta nyt ja maksa ensimmäinen erä vasta 3 kuukauden kuluttua. Lasku on täysin koroton ja kuluton. Rahoituksen syyskampanja voimassa 1.10.–30.11.2019. Lue lisää Värisilmä-rahoituksesta.