Boråstapeter Dreamy Escape -tapetit – romanttisia kukkakuoseja ja ranskalaista maalaistyyliä

Boråstapeter Dreamy Escape -tapetit – romanttisia kukkakuoseja ja ranskalaista maalaistyyliä

Boråstapeterin Dreamy Escape on tapettimallisto sinulle, jotka haluat sisustaa oman tunnelmallisen pakopaikan – turvallisen ja levollisen keitaan, jonne mahtuvat sekä arjen rakastetut pikku yksityiskohdat kuin suuret haaveetkin.

Dreamy Escape -mallisto pitää sisällään romanttisia kukkakuoseja ja charmikasta ranskalaista maalaistyyliä, mutta myös moderneja, minimalistisia kuvioita, tyylikästä kultapainatusta ja itämaisia vaikutteita. Tapetit ovat kuin ylellisestä boutique-hotellista! Pieni, aistikas ja hieman boheemi mallisto sopii kauniiseen ja persoonalliseen sisustukseen.

Floral Charm

Boråstapeter Dreamy Escape Floral Charm

Floral Charm on tyylikäs suurikukkainen tapetti, jossa on haaveellisia kukkakimppuja yksivärisellä, raakasilkkiä muistuttavalla pohjalla. Tapetti on klassinen, mutta kuitenkin ilmeeltään nykyaikainen. Se luo ylellisen ja kodikkaan ilmapiirin, jossa on maalaistyylistä charmia. Saatavana on kuusi värivaihtoehtoa.

Vintage Rose

Boråstapeter Dreamy Escape Vintage Rose

Vintage Rose on kukikas, hieman boheemi tapetti, joka pohjautuu vuonna 1939 käsin maalattuun alkuperäismalliin. Häivytetyt ruusuköynnökset näyttävät aivan kuin ikat-tekniikalla kudotuilta. Vähän matkan päästä katsottuna ne muodostavat yksityiskohtaisen kukkakuvion. Puuterimainen liimapainotekniikalla luotu, patinoitu pohja luo pehmeän, haaveellisen tunnelman.

Eternal Flower

Boråstapeter Dreamy Escape Eternal Flower

Eternal Flower on klassinen medaljonkitapetti, jossa on ajatonta charmia. Suloisia pieniä kukkakimppuja runsaskuvioisella pohjalla sisältävä malli on luotu 1890, ja se sai innoituksensa ranskalaisista linnoista. Malli on herätetty uudelleen henkiin, ja liimapainomenetelmällä on luotu neljä kaunista, puuterimaista vaihtoehtoa.

Petite Fleurs

Boråstapeter Dreamy Escape Petite Fleurs

Pienikukkainen Petite Fleurs -tapetti vaikuttaa samalla ranskalaiselta ja skandinaaviselta rustiikkiselle pellavapohjalle sijoitettuine suloisine kukkakimppuineen. Käsinmaalatut kukkakimput ovat peräisin historiallisesta Boråstapeterin tapettiarkistosta löydetystä alkuperäisversiosta. Suloinen, maalaistyylinen tapetti antaa huoneeseen rauhallisen ja levollisen tunnelman.

Hidden Medallion

Boråstapeter Dreamy Escape Hidden Medallion

Hidden Medallion on vaalea medaljonkitapetti, jossa on hienostunut ornamenttikuvio hillityllä, meleeratulla pohjalla. Tapetissa on karhea, rappausta muistuttava pinta, joka vahvistaa patinoitua ilmettä. Molemmissa värivaihtoehdoissa on vaaleat sävyt, jotka luovat hillityn kontrastin, ja niiden ilme on rauhallinen ja ilmava.

Rosewood Night

Boråstapeter Dreamy Escape Rosewood Night

Rosewood Night on ylellinen, suurikuvioinen tapetti, joka esittää ruusupuun lehvästöä. Ruusupuuta käytettiin aiemmin yleisesti itämaisessa sisustuksessa, mutta nykyään se on rauhoitettu laji.

Paradise Birds

Boråstapeter Dreamy Escape Paradise Birds

Ylellisessä Paradise Birds -tapetissa on romanttinen, 1700-luvun Chinoise-aiheisten seinämaalauksien innoittama kuvio. Se tuo tuulahduksen historiallisesta Kaukoidästä, mutta toimii yhtä hyvin nykyaikaisena skandinaavisena tapettina. Tapetin linnut ja kukkivat oksat on maalattu käsin akvarelliväreillä, minkä jälkeen ne on painettu digitaalisesti hohtavalle satiinipohjalle.

Oriental Garden

Boråstapeter Dreamy Escape Oriental Garden

Runsaasti koristeltu Oriental Garden -tapetti on luotu 1930- tai 1940-luvulla käsin maalatun alkuperäismallin pohjalta. Siinä on itämaisia vaikutteita, kauniita kasveja ja arkkitehtonisia tehosteita. Se on kaunis kuin koru! Saatavana on kolme värivaihtoehtoa.

Golden Arches

Kauniisti varjostettu holvi, jossa on art déco -vaikutteisia kullanhohtoisia muotoja. Golden Arches -tapetti on tyylikäs, mutta samalla pehmeä ja eloisa. Rauhallinen, hienostunut tapetti on omaleimainen mutta ei hallitseva. Saatavana on neljä värivaihtoehtoa.

Boråstapeter Dreamy Escape Golden Arches

Kauniisti varjostettu holvi, jossa on art déco -vaikutteisia kullanhohtoisia muotoja. Golden Arches -tapetti on tyylikäs, mutta samalla pehmeä ja eloisa. Rauhallinen, hienostunut tapetti on omaleimainen, mutta ei hallitseva. Saatavana on neljä värivaihtoehtoa.

Enchanted Flower

Boråstapeter Dreamy Escape Enchanted Flower

Enchanted Flower on moderni kukkatapetti, jonka tummalla pohjalla on haaveellisia, käsinmaalattuja kukkakuvioita – kuin lumottu, hämyinen puutarha. Saatavana kolme värivaihtoehtoa, jotka sopivat yhtä lailla tehosteseinäksi kuin koko huoneen tapetiksikin.