Blueprint-ohjelmalla suunnittelet itse omilla mitoilla

Blueprint-ohjelmalla suunnittelet itse omilla mitoilla

Blueprint-ohjelmalla sisustustoiveesi hahmottuvat konkreettiseksi 3D-suunnitelmaksi jo kotoa käsin. Tunnetila-suunnittelijan avulla oikeat tuotteet löytyvät helposti verkkokaupasta, ja suunnitelmasi viimeistellään toiveidesi mukaan. Saat palvelun maksutta ja nyt myös etänä.

Blueprintilla näet oman kotisi uutena

Blueprint on ammattilaistason työkalu, jolla voit mallintaa oman kotisi kaikki eri tilat omien mittojen mukaan. Tunnetila-suunnittelijamme suunnittelevat ohjelmalla kodin eri tiloja ja toteuttavat sisustustoiveesi. Ohjelma on myös sinun käytössäsi maksutta, voit ideoida kotisi ilmeen itse, kokeilla eri materiaalivaihtoehtoja ja kalusteita.

Avaa Blueprint Online

Blueprint Onlinessä erilaisten sisustusvaihtoehtojen kokeilu ja fiilistely onnistuu todella vaivattomasti. Blueprintiin on syötetty valmiiksi esimerkiksi Värisilmän laatta-, tapetti- sekä lattiapintamallistoja, Svedbergsin kylpyhuonekalustemallisto sekä olohuoneen huonekalumalleja. Kokeile vaikka eri ladontatapoja laatoille, vertaa värejä ja sovittele kalusteita. Kun syötät ohjelmaan omien huoneiden todelliset mitat, voit suunnitella, miltä tila näyttää eri pintamateriaalien ja kalustevaihtoehtojen oikeissa mittasuhteissa. Näet tilan kolmiulotteisena ja lopuksi voit printata itsellesi valmiin 3D-suunnitelman. Saat reaaliajassa kustannusarvion ja arvion materiaalien menekistä.

Tunnetila-suunnittelija auttaa sinua viimeistelyssä, suunnitelmistasi tulee totta!

Ohjelmasta tulostettavaa suunnitelmaa voi jalostaa vielä eteenpäin Värisilmä-myymälässä Tunnetila-sisustusneuvojan kanssa. Palvelu on maksuton!

Toimi näin:

  1. Tee suunnitelma BluePrintillä
  2. Tulosta suunnitelmasi
  3. Tule käymään Värisilmä-myymälässä, tehdään suunnitelmastasi totta!

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Ota myymälään yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.