Alekoodilla TRENDITAPETIT saat –15% alen

Alekoodilla TRENDITAPETIT saat –15% alen

Kolme upeaa tapettimallistoa alehintaan. Käytä alekoodi TRENDITAPETIT verkkokaupan kassalla ja saat –15% alen lisäksi ilmaisen toimituksen.

Tilaa nyt upeita tapetteja alehintaan. Näiden mallistojen tapeteteissa on särmää ja väriä mutta sopivan hillityllä tavalla! Tarjous on voimassa 31.8.2019 asti.

Boråstapeterin Wonderland-mallistossa on satumaisia tapetteja ja kauniita värisävyjä. Jokainen kuosi kertoo oman tarinansa: ne pukevat kuviksi satumaisen metsän, pehmoisten pilvien, yllättävän koralliriutan, tähtien peiton ja kukoistavien kasvien kauneuden.

Osta Wonderland-tapetteja

Cole&Sonin Fornasetti-malliston tapeteissa on huumoria ja mielikuvituksen juhlaa. Malliston 12 omalla ihmeellisellä tavallaan ajattomissa kuoseissa vilisee hassunkurisia aiheita kuten fantasiahenkisiä lentolaitteita, arkkitehtonisia elementtejä ja hauskoja apinahahmoja.

Osta Fornasetti-tapetteja

Engblad&Con Reflections-mallisto luo hillityn, mutta ilmeikkään taustan moderniin, tyylikkääseen kotiin. Mallistoon kuuluu laaja kirjo retrokuoseja, nykyaikaisessa skandinaavisessa muodossa. Mallit ovat moderneja tulkintoja teemasta – tyylipuhtaita minimalistisia, graafisia ja geometrisia kuvioita ja kukkakuoseja.

Osta Reflections-tapetteja